Educant per a Previndre. XXI Escola de Mares i Pares.

Por si fuera de vuestro interés, os remitimos la información que nos ha llegado desde la UPCCADENIA.
Un saludo.

Des de la UPCCA de Dénia vos informem que aquesta setmana va començar la “XXI Escola de Mares i Pares. Educant per a Previndre”. Es va parlar de com actuar davant de possibles consums o conductes addictives dels més joves de la casa. Va ser una sessió molt participativa i reflexiva on les persones assistents van fer les seues aportacions per enriquir encara més la informació rebuda. Vos emplacem a que acudiu a la següent sessió que tindrà lloc el proper dimecres dia 22 a les 19h en el IES Historiador Chabàs i on es tractarà el tema de com EDUCAR DES DE NORMES I LÍMITS CLARSLes inscripcions estan obertes encara que es pot acudir sense fer-la i també es pot acudir acompanyats de filles i fills. Agraïm també la màxima difusió que pugueu fer d’aquestes cites tan interessants per a l’educació dels més joves de la casa. ACCEPTES EL REPTE D’ACOMPANYAR-L@S?.
=============================================================
Desde la UPCCA de Dénia os informamos que esta semana comenzó la “XXI Escuela de Madres y Padres. Educando para Prevenir”. Se habló de cómo actuar ante posibles consumos o conductas adictivas de los más jóvenes de la casa. Fue una sesión muy participativa y reflexiva donde las personas asistentes hicieron sus aportaciones para enriquecer aún más la información recibida.
Os emplazamos a que acudáis a la siguiente sesión que tendrá lugar el próximo miércoles día 22 a las 19h en el IES Historiador Chabás y donde se tratará el tema de cómo EDUCAR DESDE NORMAS Y LÍMITES CLAROS.
Las inscripciones aún están abiertas aunque se puede acudir sin hacerla y también se puede acudir acompañados de hijas e hijos.
Agradecemos también la máxima difusión que podáis hacer de estas citas tan interesantes para la educación de los más jóvenes de la casa.
¿ACEPTAS EL RETO DE ACOMPAÑARL@S?

0

Educa y per a Previndre. XXI Escola de Mares i Pares.

Ens complau convidar-vos a la XXI ESCOLA DE MARES I PARES. Educant per a Previndre. EL REPTE D’ACOMPANYAR-L@S. ANTICIPA’T!!! organitzada per la Regidoria de Polítiques Inclusives – Prevenció d’Addiccions i a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) de l’Ajuntament de Dénia. L’objectiu fonamental d’aquesta escola és potenciar la capacitat educativa i preventiva des de la família. Situar a les mares, pares i famílies respecte a la realitat dels seus fills i filles, així com dels riscos, conductes o problemàtiques que poden presentar-se. Les mares, pares i famílies necessiten informar-se, orientar-se, i assessorar-se, així com entrenar-se en tàctiques educatives per educar des de la prevenció.  L’actuació preventiva des de la familia comença des de ben menuts, així a aquesta escola no solament es convida a les mares, pares i famílies d’adolescents, sino a totes aquelles famílies que tinguen un menor a casa i requerisquen de ferramentes per acompanyar als més joves de la casa.El que es pretén amb aquesta escola és ampliar informació sobre diferents temes com factors de risc i de protecció, drogues, noves tecnologies… , així com enfortir i reforçar a les mares, pares i famílies en tècniques i habilitats educacionals. D’aquesta manera volem ajudar a millorar la relació amb els fills i filles aportant normes i límits, millora de la comunicació, tasques i responsabilitats per part de tots els membres de la família, importància de les influències del grup d’amics, temps d’ oci, i tenir eines per afavorir les habilitats i el desenvolupament del fill o filla.En aquesta nova edició s’aposta per acostar a les famílies les problemàtiques actuals que poden posar en risc als nostres xiquets/es i joves. Així s’aposta per professionals de primera linia que estan en contacte directe amb els més joves i tracten les problemàtiques des de diferents àmbits i punts de vista.

PROGRAMACIÓConsta de 5 encontres consecutius     

– Dimecres 15 , 22 i 29 de gener, 5 i 12 de febrer de 2020     

– De 19 a 21 hores     

– En l’IES Historiador Chabàs de Dénia.

PER A LA INSCRIPCIÓ DEIXEU NOM, COGNOMS, TELÈFON i CORREU ELECTRÒNIC:- AL SERVEI DE LA UPCCA DÉNIA O SERVEIS SOCIALS- ALS TELÈFONS: 96 646 70 27   –   628 076 449– A L’ADREÇA ELECTRÒNICA: upccadenia@ayto-denia.es– MISSATGE PRIVAT DE FACEBOOK: Upcca-Dénia Prevenció Addiccions Ajuntament Dénia- INSTAGRAM: @upccadenia 

0

Entradas Exponadal

Os enviamos un bono descuento para acceder a Exponadal, en el recinto ferial de Alicante.

Adjuntamos también el mapa con las atracciones y actividades del recinto, así como de un documento con todas las actividades que se realizarán.

Esperando que sea de vuestro interés.

un saludo.

Pulsa en el botón de arriba para ver las actividades.

0

Feliz Navidad

Desde la Asociación de Madres y Padres del Colegio Sagrado Corazón os deseamos una feliz Navidad y deseamos que disfrutéis de estas fechas tan señaladas junto a vuestras familias.

Equipo de AMPA.

0

Elecciones Consejo Escolar

Buenas noches, mañana 21 de noviembre son las elecciones para el Consejo Escolar y desde la asociación os animamos a participar en la elección de los representantes de las familias en el Consejo Escolar del Centro.

Os adjuntamos un pequeño documento donde explica las competencias e importancia del Consejo Escolar en el funcionamiento del Centro.

0

Invitaciones IFA

Os adjunto invitación para Firauto + Expocar (del 22 al 24 de noviembre) en la institución ferial Alicantina. Hay que presentar este cupón en la taquilla ( impreso en papel o desde  el móvil válido para 4 personas.

Y os adjunto también el bono de promoción especial para EXPOMASCOTAS, que tendrá lugar en la Institución Ferial Alicantina el 30 de noviembre y 1 de diciembre.

Presentando este bono en la taquilla ( impreso en papel o desde  el móvil), tendréis pase gratuito para niños menores de 12 años, y para mayores de 12 años, 2 euros de descuento sobre la entrada general que son 8 euros.

Este bono es válido hasta 4 personas.

Un saludo.

0
Página 1 de 28 12345...»